Simonlyvergelijken.net

Naast Internet- tv en bellen biedt Ziggo ook sim only abonnementen aan. Met een sim only van Ziggo heb je naast goedkope belminuten, smsjes en mobiel internet toegang tot WifiSpots. Elk abonnee met internet thuis via Ziggo is ook direct een WifitSpot, je kan hier als sim only gebruiker dus gebruik van maken. Op dit moment zijn dat er meer dan 2 miljoen verschillende WifiSpots te vinden in Nederland.

Grote bundels voor een goede prijs

Ziggo sim only abonnementen kun je bestellen in 4 verschillende bundels. Elke bundel heeft zijn eigen capaciteit aan belminuten en internet mb’s.

De volgende bundels bieden ze aan:

De prijzen zijn vanaf € 9,00 tot € 45,00 per maand en hebben ieder een verschillende hoeveelheid aan belminuten. Uiteraard hebben we alle specificaties van elk Ziggo abonnement meegenomen in onze vergelijker. Het is dus mogelijk om gemakkelijk de sim only abonnementen te vergelijken met andere providers.

Ziggo mobiel internet 4G

Sinds kort hebben alle sim only abonnementen van Ziggo ondersteuning van het 4G netwerk. Hierdoor kan elke abonnee snel mobiel internetten. Heb je al een Ziggo abonnement kun je ook gebruik maken van 4G internet, uiteraard is het wel noodzakelijk dat je een smartphone hebt die 4G internet ondersteund. Je kan altijd even contact opnemen met Ziggo mocht het niet lukken via: 0900-1884 (normaal tarief).

Bellen vanuit het buitenland met een Ziggo mobiel abonnement

Met een Ziggo mobiel abonnement kun je vanuit het buitenland gewoon bellen. Normaal ben je gewend dat dit als extra op je factuur wordt vermeld door  je provider. Bij Ziggo is dat niet altijd zo. Gesprekken naar Nederlandse nummers vanuit de volgende landen gaat gewoon van je bundel tegoed af: Andorra, Frankrijk, Litouwen, Slovenië, België, Gibraltar, Luxemburg, Slowakije, Bosnië Herzegovina, Griekenland, Macedonië, Spanje, Bulgarije, Hongarije, Malta, Tsjechië, Cyprus, Ierland, Monaco, Vaticaan, Denemarken, IJsland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zweden, Estland, Kroatië, Polen, Zwitserland, Faeröer eilanden, Letland, Portugal, Finland, Liechtenstein en Roemenië.

Voor een uitgebreide specificatie van tarieven van bepaalde landen en mobiel internet in het buitenland met je Ziggo abonnement,  adviseren wij je de website te raadplegen dan wel contact op te nemen met de klantenservice.

Van welk mobiel netwerk wordt gebruik gemaakt?

Alle mobiele bellers met een Ziggo sim only maken gebruik van het netwerk van Vodafone. Het netwerk heeft een landelijke dekking en een algemene goede reputatie. Ook is er zo goed als landelijke dekking voor het gebruik van het snelle internet via 4G.

Ziggo abonement zakelijk gebruiken?

Elk mobiel abonnement kun je zakelijk gebruiken, naast de gebruikelijke abonnementen biedt Ziggo ook speciale zakelijke aansluitingen aan. Echter is onze ervaring dat je ook gewoon een normaal sim only abonnement kan afsluiten en de rekeningen gewoon in je boekhouding kan doen.