Simonlyvergelijken.net

Ziggo wordt weer vaker aangeraden. Het aantal klanten dat de mobiele aanbieder aanraadt aan anderen, nam zelfs licht toe. Daarmee komt een eind aan de dalende bereidheid de provider aan te raden. Dat blijkt uit de Word of Mouth-score van Telecompaper.

Laagste punt
Tussen september en november was het aantal consumenten dat Ziggo aanraadt naar een dieptepunt gezakt. Dat kwam vooral door problemen met de fusie tussen Ziggo en UPC. Nu is er eindelijk weer een stijgende lijn te zien: 46 procent van de klanten gaf aan de provider weer aan te bevelen.

Op de alles-in-een-markt daalde de provider de afgelopen maanden flink. Nu doet het bedrijf het beter dan Tele2, die op de alles-in-een-markt een lage score krijgt; slechts 37 procent van de klanten raadt die provider aan.

Op de mobiele markt
Wie alleen kijkt naar de mobiele aanbieders, en alle andere diensten buiten beschouwing laat, ziet dat Tele2 voor haar mobiele diensten wel een voldoende krijgt. Er is een stijging van 10 procentpunten te zien. T-Mobile scoort ook goed; 7 procentpunt meer consumenten raadt de provider nu aan.

Dat heeft vooral te maken met de uitrol van 4G. Doordat T-Mobile klanten eenvoudig liet kennismaken met het netwerk, werden klanten tevredener.

Telfort stijgt ook weer
Telfort zit weer in de lift. Er lijkt nu een einde gekomen aan de stijging van KPN, maar dat maakt voor het bedrijf niets uit. Telfort is namelijk onderdeel van KPN. 69 procent van de klanten beveelt de provider aan bij vrienden, familie en kennissen. Zo’n 63 procent doet dat met KPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *