Simonlyvergelijken.net

Kabelaar Ziggo wijzigt haar mobiele abonnementen. Klanten met een TV-, telefoon-, internet- of alles-in-één-abonnement bij Ziggo kunnen gebruik maken van Ziggo Mobiel. Wie een TV-abonnement heeft, krijgt 5 euro korting per maand en 50 procent extra dataverkeer. De provider wijzigt nu de abonnementen om concurrerend te kunnen blijven.

Grotere databundel bij Ziggo Mobiel

Klanten van Ziggo krijgen een grotere databundel. Daarnaast is het nu mogelijk om onbeperkt te sms’en. Het aantal belminuten van het Ziggo Ruim 4G-abonnement gaat omhoog, van 300 naar 500 minuten per maand. De prijs van het Ziggo Enorm-abonnement gaat omlaag. De oude prijs is 30 euro, de nieuwe prijs wordt 25 euro per maand.

Abonnees van Ziggo Mobiel kunnen maandelijks opzeggen. Daarnaast biedt de provider als één van de weinige aanbieders in Nederland een familie abonnement aan. Dat abonnement is speciaal voor gezinnen, dus kunnen er maximaal vijf simkaarten gekoppeld worden. Voor alle vijf de aansluitingen geldt een databundel van 8.000 MB. Daarnaast kunnen de abonnees onbeperkt bellen en sms’en. Bij het abonnement wordt standaard twee simkaarten geleverd. Een extra simkaart kost 10 euro per maand.

Toegang tot 4G

Ziggo Mobiel is een van de weinige aanbieders op het netwerk van Vodafone die haar klanten toegang biedt tot het 4G-netwerk van Vodafone. Bij drie van de vier abonnementen is er standaard toegang tot het 4G-netwerk van Vodafone.

Bellen en sms’en vanuit de bundel in het buitenland

Wie regelmatig naar het buitenland gaat, is voordelig uit bij Ziggo Mobiel. Abonnees kunnen vanuit andere EU-landen onbeperkt sms’en en telefoneren vanuit de belbundel. Voor de twee duurste abonnementen geldt dat er vanuit andere landen binnen de Europese Unie onbeperkt gebeld kan worden naar Nederland.

Alle nieuwe abonnementen zijn ook verkrijgbaar voor huidige klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *