Simonlyvergelijken.net

Ziggo heeft haar Familie-abonnement vernieuwd. De abonnee kan nu kiezen voor een extra mogelijkheid: ‘Familie Ruim 4G’. Dat is een abonnement met 3 gigabyte data en onbeperkt bellen en sms’en.

Familie-abonnementen bij Ziggo

Ziggo biedt al een lange tijd ‘familie-abonnementen’ aan. Dat zijn abonnementen waar een heel gezin gebruik van kan maken. Deze week heeft de provider het aanbod in stilte aangepast. Dat meldt Telecompaper.

De mobiele aanbieder bood al een tijdje ‘Familie Enorm 4G’ aan: een abonnement van 45 euro, waarbij klanten 9 gigabyte dataverkeer mogen gebruiken. Voorheen mocht men 8 gigabyte verbruiken. Gebruikers mogen onbeperkt bellen en sms’en.

Familie Ruim 4G

Met het nieuwe ‘Familie Ruim 4G’-abonnement kunnen klanten 3 gigabyte data verbruiken en onbeperkt bellen en sms’en. Ziggo levert standaard twee simkaarten bij het abonnementen. Het abonnement gaat 27,50 euro kosten. Twee gezinsleden kunnen dus voor een totaalbedrag van 27,50 euro of 45 direct gebruikmaken van de bundel.

Maximaal vijf personen kunnen gebruikmaken van één abonnement. Voor een derde, vierde en vijfde simkaart rekent Ziggo 10 euro per maand per simkaart extra. De databundel wordt dan gedeeld door deze simkaarten.

Databundel

Als de databundel opraakt, verlaagt Ziggo de snelheid van de mobiele internetverbinding. De snelheid gaat dan omlaag naar 32 Kbps. Dat zou net snel genoeg moeten zijn om een WhatsApp-berichtje te versturen. Op die manier kunnen gebruikers kosteloos mobiel blijven internetten op lage snelheid.

De provider biedt wel een mogelijkheid om op hoge snelheid mobiel te blijven internetten. Klanten betalen dan het buitenbundeltarief. Dat tarief bedraagt 2,5 eurocent per MB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *