Simonlyvergelijken.net

Ziggo stopt per direct met het aanbieden van mobiele abonnementen. De aanbieder stopt ermee, omdat het is samengegaan met Vodafone. Vodafone zal voortaan de mobiele telefonie voor zijn rekening nemen.

Fusie Ziggo en Vodafone

De twee providers gingen eind vorig jaar samen. Beide bedrijven richtten samen de nieuwe joint venture ‘VodafoneZiggo’ op. Dat nieuwe bedrijf moet een belangrijke concurrent voor KPN worden.

Om te mogen fuseren, moest Vodafone vorig jaar stoppen met het aanbieden van vaste abonnementen. Nu stop de fusiepartner dus ook met het aanbieden van mobiele abonnementen. In feite betekent dit dat de klant voortaan een vast abonnement bij de ene tak en een mobiel abonnement afneemt bij de andere.

Gratis extra’s

Het stoppen met het aanbieden van mobiele abonnementen levert voordelen op voor de klant. Wie nu televisie, telefonie en internet afneemt en daarnaast een mobiel abonnement heeft bij Vodafone, krijgt nu ‘gratis extra’s. Zo krijgen klanten dubbele data voor mobiel, een extra TV pakket naar keuze en het Veilig Online pakket.

Ziggo Mobiel

Ziggo was de afgelopen jaren actief als zelfstandige provider. Het maakte al gebruik van het netwerk van Vodafone, maar verkocht de abonnementen onder eigen naam. Omdat het bedrijf nu is samengegaan met Vodafone, stopt het de zelfstandige verkoop van mobiele abonnementen.

Voor bestaande klanten verandert nog even niets. Later dit jaar krijgen klanten van Ziggo een overstapaanbod van Vodafone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *