Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Ziggo Mobiel gaat ook smartphones verkopen. Klanten krijgen de optie om de telefoon in één keer of in maandelijkse termijnen te betalen. Er gingen al langer geruchten rond dat de provider aan de verkoop van telefoons zou beginnen.

Losse verkoop

De verkoop van telefoons is bij Ziggo Mobiel helemaal losgekoppeld van de verkoop van abonnementen. Daarmee wil de provider, naar eigen zeggen, ‘maximale transparantie geven in de kosten die klanten betalen voor hun abonnement en voor hun smartphone.’

Klanten van de provider krijgen de mogelijkheid om de smartphone te kopen op afbetaling. Het toestel kan dan in 12 of 24 maanden terugbetaald worden Volgens Ziggo wordt dat wel gezien als een lening, maar hoeven klanten geen rente te betalen en is het mogelijk om vervroegd af te lossen.

Combineren alleen mogelijk voor klanten Ziggo Mobiel

Alleen klanten van Ziggo Mobiel kunnen hun abonnement combineren met de aankoop van een smartphone bij Ziggo. De provider rekent voor smartphones over het algemeen de verkoopadviesprijzen.

Die verkoopadviesprijzen liggen vaak hoger dan de huidige marktprijzen voor veel toestellen. Klanten van Ziggo Mobiel kunnen gespreid betalen, maar dat is niet helemaal gratis. Om gebruik te kunnen maken van die mogelijkheid moet één euro extra betaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *