Simonlyvergelijken.net

Provider Ziggo komt met vier nieuwe sim-only abonnementen met 4G. De abonnementen zijn bedoeld voor zowel consumenten als de zakelijke markt. Naast het internetten op het 4G-netwerk wordt het ook mogelijk om binnen de Europese Unie zonder extra roamingkosten te bellen en het sturen van sms’jes wordt gratis.

4G-abonnementen
Ziggo komt met vier types abonnementen: ‘Mobiel voldoende 4G’, ‘Mobiel Ruim 4G’, ‘Mobiel Enorm 4G’ en ‘Mobiel Familie 4G’. Bij de laatste twee abonnementen mogen gebruikers onbeperkt bellen en sms’en en geldt een datalimiet van 4500 MB en 6000 MB.

Bij ‘Mobiel voldoende’ mogen klanten 75 belminuten en 300 MB data verbruiken. Bij ‘Mobiel Ruim’ is dat 300 belminuten en 1500 MB aan data. Bij alle abonnementen mag men onbeperkt sms’en. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. De prijs varieert van 9 euro tot 45 euro per maand.

50 procent meer data
Met de nieuwe sim-only abonnementen van Ziggo mogen gebruikers 50 procent meer data verbruiken. Wie de databundel opmaakt, kan nog blijven internetten, maar tegen een lagere snelheid. Daardoor is alleen e-mailen en whatsappen nog mogelijk.

De data die buiten de bundel wordt gebruikt, wordt niet aan de klant doorberekend. Naast de toegang tot 4G krijgen klanten van Ziggo ook automatisch toegang tot het Ziggo WifiSpots-netwerk.

Alleen voor Ziggo-klanten
Mobiel van Ziggo is alleen voor huidige klanten van Ziggo verkrijgbaar. De provider maakt voor de dienst gebruik van het Vodafone-netwerk. Wie van andere Ziggo-diensten af wil, maar wie wel gebruik wil maken van de mobiele diensten, betaalt 5 euro extra per maand.

Zakelijke klanten krijgen voor 10 euro per maand exclusief btw 300 belminuten en 300 MB data. Het duurste zakelijke abonnement kost 32,50 euro exclusief btw. De zakelijke klant mag dan 6000 MB verbruiken en onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en binnen de Europese Unie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *