Simonlyvergelijken.net

Mobiele aanbieder Youfone heeft haar aanbod van databundels vernieuwd. Er zijn veel bundels verdwenen en daar is een grotere bundel voor in de plaats gekomen. De wijzigingen gaan per direct in voor alle nieuwe klanten.

Grote databundels bij Youfone

Youfone lijkt zich te willen gaan richten op het aanbieden van grote databundels. Op die manier wil de provider meer klanten trekken die meer dataverkeer gebruiken dan anderen. De kleinste bundels van 500 en 700 MB hebben daar plaats voor moeten maken.

Eerder bood Youfone ook databundels van 5.000 MB aan, maar die is ingewisseld voor een bundel met 6.000 MB. De kleinste bundel is nu 1.000 MB en kost 7 euro per maand.

Nieuwe tarieven

Met de komst van nieuwe bundels heeft Youfone ook de tarieven gelijk getrokken. Een klant met een maandelijks contract betaalt nu hetzelfde als een klant met een contract voor twee jaar. De nieuwe tarieven gelden voor bundels bij gebruik van 3G, met maximale downloadsnelheden van 14,4 Mbps. Dit zijn de nieuwe tarieven:

1.000 MB – 7 euro per maand
1.500 MB – 9 euro per maand
2.000 MB – 10 euro per maand
6.000 MB – 18 euro per maand

4G

Wie gebruik wil maken van 4G, kan dit aanzetten op de databundels van 1500, 2.000 en 6.000 MB. Die prijs van 4G is afhankelijk van de looptijd van het abonnement en de betreffende bundel. Toegang tot het 4G-netwerk kost tussen de twee en de vier euro per maand extra.

De nieuwe tarieven gelden voor iedereen die een nieuw abonnement bij Youfone afsluit, of het huidige abonnement verlengt. Wie een andere bundel kiest, krijgt ook te maken met de nieuwe prijzen. Voor bestaande klanten, die niets aanpassen, verandert er niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *