Simonlyvergelijken.net

Vorige maand bracht de Nederlandse provider Youfone al naar buiten zich te willen gaan richten op de verkoop van losse toestellen naast sim-only abonnementen, nu is er meer goed nieuws voor klanten van Youfone. Zonder dit duidelijk naar buiten te brengen heeft Youfone de prijs van haar grootste databundel namelijk met liefst vijf euro per maand verlaagd. Afhankelijk van de looptijd van een abonnement bij de provider, betalen klanten voortaan nog maar twintig of eenentwintig euro per maand voor de databundel van 4 GB. Dit werd ontdekt door nieuwsblog Telcompaper, die vaker met dergelijk nieuws naar buitenkomen. Youfone was al een van de goedkopere aanbieders van internetbundels en door de prijsverlaging wordt dit des te duidelijker! Niet voor niets kiezen veel Nederlandse jongeren voor een goedkoop sim-only abonnement van de provider.

Verschillende prijzen voor databundel

De prijs van de grootste databundel van 4 GB mobiel internet bij Youfone verschilt zoals eerder aangehaald is per abonnement. Zo betalen klanten die een maandelijks opzegbaar abonnement hebben een schamele 21 euro voor deze databundel. Voor klanten met een een- of tweejarig abonnement bij de provider ligt de prijs nog een euro lager, zij betalen namelijk 20 euro per maand voor een bundel met 4 GB.

Youfone Mobiel internetten

Met de prijsverlaging is mobiel internetten bij Youfone een stuk goedkoper geworden. Voorheen betaalden klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement namelijk nog maar liefst 26 euro voor dezelfde bundel. Voor klanten met een langer lopend abonnement lag deze prijs op 25 euro.

Goedkoop internetten op nieuwe telefoon

Het nieuws omtrent de prijsverlaging van de internetbundels is een tweede positief bericht vanuit Youfone in korte tijd. Eerder maakte de provider al bekend zich te zullen gaan richten op de verkoop van losse toestellen. Momenteel heeft Youfone negen losse toestellen in haar webwinkel te koop, die in prijs variëren van 84 tot 546 euro. Het merendeel van deze toestellen worden geproduceerd door Samsung. Door de goedkopere internetbundel wordt het nu des te aantrekkelijker om een nieuwe smartphone aan te schaffen en deze te combineren met de bundel voor mobiel internet bij Youfone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *