Simonlyvergelijken.net

Youfone, een provider die voornamelijk onder Nederlandse jongeren erg populair is, was voorheen enkel een aanbieder van sim-only abonnementen. Eind september maakte de provider echter bekend, dat het zich naast deze sim-only abonnementen tevens gaat richten op de verkoop van losse smartphones. Volgens de provider gaat het hierbij dus niet om abonnementen waar een toestel aan gekoppeld zit, maar om twee losse producten. De losse toestellen van Youfone worden tegen marktconforme tarieven aangeboden, waarbij de goedkoopste toestellen al voor vierentachtig euro te verkrijgen zijn.

Opvallend aan de nieuwe dienst van Youfone is dat de toestellen in eerste instantie enkel nog tegen een éénmalige betaling aan te schaffen zijn. Later in het jaar zal ook een gespreide maandelijkse betaling mogelijk worden, door het veranderde AFM regelement voor providers. Op die manier wordt het mogelijk om dus zowel maandelijks voor het sim-only abonnement van Youfone te betalen, als ook voor het toestel.

Alle toestellen simlockvrij aangeboden

Waar toestellen bij veel andere telecomaanbieders met een simlock worden aangeboden, in de hoop dat klanten hun telefoon combineren met een (sim-only) abonnement, doet Youfone dit niet. Alle toestellen die Youfone aanbiedt worden simlockvrij aangeboden en zijn dus ook te gebruiken met een simkaart van andere providers. Deze mogelijkheid maakt de aanschaf van een mobiele telefoon bij Youfone aantrekkelijk, omdat u hierdoor na een jaar van provider zou kunnen wisselen. Mocht uw huidige provider niet bevallen.

Voornamelijk toestellen van Samsung

Doordat Youfone pas net begonnen is met het aanbieden van losse toestellen, is het aanbod op het moment van schrijven nog niet heel groot. Momenteel biedt de provider negen verschillende toestellen aan, die qua prijs uiteenlopen van 84 tot 546 euro. Zo biedt Youfone voor een ieder een passend toestel, uit de lagere en hoge segmenten! Opvallend is dat de meeste toestellen van Samsung zijn, de iPhones van Apple zijn zelfs helemaal niet beschikbaar bij Youfone.

youfone verkoopt nu ook toestellen

Toestellen die momenteel verkrijgbaar zijn:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *