Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Youfone heeft de prijzen van twee databundels aangepast. Daarnaast geeft de provider 250 tot 1000 MB data cadeau aan nieuwe klanten en bestaande klanten die hun abonnement verlengen of wijzigen.

Nieuwe prijzen bundels Youfone

Youfone wijzigt de prijzen van de databundels. Zo is de kleinste databundel (1.000 MB) in prijs verlaagd van 7 euro naar 6 euro per maand. De databundel van 2.000 MB is juist duurder geworden. Deze bundel kostte eerder een tientje. Nu kost de bundel 11 euro per maand.

De nieuwe wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten en voor bestaande klanten die hun abonnement wijzigen. Voor de andere klanten verandert er niets.

Actie: gratis data

Op het moment lijkt er een prijzenoorlog op te rukken in de telecomwereld. Youfone geeft de komende tijd bij alle bundels extra data cadeau. Dat doen allerlei andere sim only aanbieders en prijsvechters op dit moment ook.

Bij de databundels van 1.000 MB en 1.500 MB krijgen klanten 250 MB extra, als zij binnen een bepaalde actieperiode een abonnement afsluiten of verlengen.

Bij de bundel van 2.000 MB geeft Youfone 500 MB extra dataverkeer weg. Bij de bundel 6.000 MB geeft de provider tijdelijk 1.000 MB cadeau. Bij de bundel van 10.0000 MB krijgt de klant geen data cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *