Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Youfone heeft Mobicross gekocht. Met de aankoop van de branchegenoot haalt het telecombedrijf nieuwe klanten binnen op verschillende platformen.

Youfone krijgt er nieuwe klanten bij

De overname van Mobicross door Youfone zorgt ervoor dat het telecombedrijf er opeens een hoop nieuwe abonnees bij krijgt. Mobicross heeft namelijk niet alleen een mobiel aanbod, maar bood ook vaste diensten aan. Telefonie, televisie en internet waren bijvoorbeeld verkrijgbaar.

Vroeger was Mobicross bekend als Euphony, maar nu heet het Mobicross. Volgens algemeen directeur Valentijn Rensing van Youfone is de overname pas een opstapje, schrijft Telecompaper. Het bedrijf heeft namelijk nog veel meer in de pijpleiding zitten.

Televisie

De aanbieder van sim only abonnementen focust zich straks niet meer alleen op mobiele telefonie. Op het moment wordt er ook aan de ontwikkeling van een televisieplatform gewerkt. Dat doet de provider samen met Huawei. Het platform moet nog voor de zomer in de lucht gaan.

Mobicross is actief op het KPN-netwerk, net als Youfone. Daar verandert voor klanten dus niets aan. De tv-diensten van KPN worden ook gewoon doorgeleverd. Voor het eigen televisieplatform moest Yofone zelf de licenties regelen en dat is inmiddels gebeurd. Volgens de algemeen directeur komt er binnenkort ook een Video on Demand-aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *