Simonlyvergelijken.net

Telefoonprovider Youfone heeft zijn bundels om te kunnen bellen, sms’en en internetten in het buitenland in een nieuw jasje gestoken. Dat meldt Youfone in zijn laatste nieuwsbrief. De aanbieder verkoopt vanaf deze week de door hen genoemde ‘dagpassen’ van 50 belminuten en MB’s voor € 2,50 per dag. Daarmee beslist de klant zelf waaraan hij of zij die minuten of MB’s opmaakt op zo’n dag.

Het getal 50 is een optelsom van zowel bellen, gebeld worden, sms’en als het gebruik van MB’s. Je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld twintig minuten te bellen en 30 MB op te maken aan mobiel internet. Verbruikt de klant echter helemaal niets van de 50 belminuten/MB, dan hoeft er die dag ook niets betaald te worden. Zo betaal je dus alleen voor wat je verbruikt.

Hoewel de klant niets betaalt als er geen minuten of kB’s worden gebruikt, kan de EU-bundel net zo goed worden gedeactiveerd als er geen gebruik van wordt gemaakt. Dit kan simpel in het klantenpaneel MyYoufone. Hiervoor betaal je niets extra’s en de bundel kan op ieder moment van de dag weer op dezelfde manier geactiveerd worden.

Een nadeel dat momenteel nog bij de EU-bundel speelt is dat het kostenplaatje in MyYoufone niet actueel is. De kosten die je maakt met deze Europese bundel worden dus nog niet meegenomen in het totaaloverzicht in het klantenpaneel, maar worden apart verrekend. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit echter snel door Youfone zal worden opgepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *