Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Youfone gaat een databundel van 10 gigabyte aanbieden. De provider maakt daarvoor gebruik van het netwerk van KPN. Dat blijkt uit de vernieuwde bundelpagina van het telecombedrijf.

Nieuwe databundel bij Youfone

Youfone biedt de bundel van 10 gigabyte direct aan. Voor het gebruik van de bundel rekent de mobiele aanbieder een bedrag van 21 euro. De nieuwe databundel is voor dat bedrag maandelijks opzegbaar.

Wie kiest voor een abonnement met een langere looptijd, namelijk van twee jaar, bespaart een euro per maand. De databundel kost dan nog 20 euro per maand.

Combineren

De databundel is ook te combineren met andere bundels, bijvoorbeeld voor onbeperkt bellen en sms’en. Wie de bundel afneemt in combinatie met andere bundels, krijgt een bundelkorting van 4 euro per maand.

Naast de databundels kunnen klanten ook kiezen voor een aanvullende 4G-mogelijkheid. Daarmee krijgt de klant toegang tot het 4G-netwerk. De optie kost, afhankelijk van de bundelsamenstelling, tussen de één en de drie euro per maand.

Over Youfone

Youfone is een zelfstandige aanbieder van mobiele telefonie. De provider biedt haar diensten aan via het mobiele netwerk van KPN. De aanbieder biedt ook een spaarprogramma aan met zogenaamde ‘Youcoins’. Daarmee kunnen klanten sparen voor gratis MB’s en korting op de factuur. Het bedrijf won vorig jaar de Sim Only Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *