Simonlyvergelijken.net

Youfone komt met een cashback actie. Daarmee wil de provider specifiek klanten afpakken van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben. Klanten die van deze providers overstappen naar Youfone, krijgen 25 euro terug.

Opmerkelijke actie van Youfone

De cashback actie is een opmerkelijke actie van Youfone. De provider wil namelijk van specifieke providers klanten afpakken. De mobiele aanbieder maakt er ook reclame voor op televisie.

Alle klanten van VodafoneZiggo, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Simpel en Ben krijgen 25 euro terug als zij overstappen naar Youfone. Zij moeten daarvoor aanspraak maken op de overstapbonus. De actie geldt zowel voor de maandelijks opzegbare abonnementen als voor de tweejarige abonnementen.

Volledig overstappen

De actie is alleen geldig als een klant van één van de genoemde providers volledig overstapt. Dat houdt in dat er ook nummerbehoud moet plaatsvinden. Het telefoonnummer moet dus geporteerd worden naar de nieuwe aanbieder.

Dat is niet de enige voorwaarde van de actie: de klant moet ten minste tien maanden klant blijven bij het telecombedrijf. De bonus van 25 euro wordt daarom pas met de tiende factuur verrekend. Dat staat in de voorwaarden van de provider.

Fraude voorkomen

De manier van incasseren is niet onlogisch: de actie zou anders gevoelig voor fraude kunnen zijn. Klanten zouden anders een maandabonnement kunnen afsluiten om de bonus te incasseren en vervolgens weer naar een andere aanbieder over te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *