Simonlyvergelijken.net

Als winnaar van SLOOPdeCRISIS kun je Youfone een gebruikers- en portemonneevriendelijke provider noemen. Met lage prijzen, een instelbaar belplafond en bellen op het betrouwbare netwerk van KPN is deze provider favoriet onder prijsbewuste consumenten die enkel de beste kwaliteit willen.

Website Youfone

Bij Youfone staat de klant centraal. Abonnementen zonder opsmuk en dure telefoondeals, maar met een perfect netwerk en handige extra’s. Youfone biedt de klant de kans om zijn eigen sim only abonnement samen te stellen. Dit kan al met een maandelijks opzegbaar contract – over vrijheid gesproken. Je kiest het aantal minuten dat je denkt te bellen per maand, evenals het aantal sms’jes en MB’s aan dataverkeer. Weet je niet zeker wat je verbruikt? Je kunt het altijd nakijken bij je oude provider, uitzoeken via de handige online kieswijzer of contact opnemen met de gratis klantenservice via de website. Klanten bellen gratis naar de klantenservice, of laat een bericht of een terugbelverzoek achter. Zij staan je graag te woord over de mogelijkheden en diverse contracten.

Belplafond

Bewuster omgaan met geld? Of je kind om leren gaan met de mobiele telefoon? Met het belplafond voorkom je torenhoge telefoonrekeningen. Door middel van het instellen van een belplafond sta je nooit voor onaangename verrassingen als de rekening op de mat valt, aangezien je na verbruik wordt afgesloten voor uitgaand nationaal belverkeer. Als je tachtig procent van de ingestelde minuten voor nationaal bellen hebt verbruikt, krijg je een waarschuwings-sms. Ook kun je via een app je belminuten, sms- en dataverkeer in de gaten houden. Als je al je minuten hebt verbruikt, kun je niet meer uitgaand bellen (behalve naar het noodnummer). Aan het begin van de nieuwe maand kun je weer bellen en sms’en. Wil je – ook al is je plafond bereikt – tóch nog bellen, sms’en en internetten? Via de MyYoufone-pagina kun je het plafond verhogen.

Dataplafond

Hetzelfde geldt ook voor het dataplafond. Bij tachtig procent krijg je een waarschuwing, bij honderd procent word je in snelheid geknepen naar 64Kb/ps. Met die snelheid kun je nog wel op What’s App en Facebook, maar kun je niet meer op Spotify of Youtube. Maar al vanaf € 4,50 kun je data bijkopen. Als je dat hebt gedaan heb je weer de volle 14,4MB/ps. Het is daarom altijd handig om een datatracker bij te houden en te kijken waar je op kunt bezuinigen. Dit kan met de Youfone belstatus app, te vinden in de App Store en Google Play Store.

Behoud de controle, wees baas over je eigen bundel

Youfone houdt er niet van om klanten dure abonnementen aan te smeren, maar laat de keuze aan jou over. Wil je een abonnement waarbij je incidenteel een telefoontje kunt plegen naar het thuisfront, om te zeggen dat je wat later bent met eten? Of gebruik je je smartphone vooral als jukebox en televisie? Kijk op de kieswijzer van Youfone en kijk welk abonnement bij jou past. De nummer één in sim only abonnementen heeft altijd een passende oplossing voor jouw belgedrag en past zich daar graag op aan. Youfone: slim bellen, sms’en en internetten – voor elke bundel en portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *