Simonlyvergelijken.net

YouFone is verkozen tot de beste ‘klachtenoplosser’ van 2015. Jaarlijks reikt de website Klacht.nl de prijs uit aan de dienst die het snelst en best klachten oplost. Dit jaar viel YouFone in de prijzen.

100% van alle klachten opgelost
Alle klachten over YouFone die op Klacht.nl binnenkwamen, werden opgelost. Door daadwerkelijk alle klachten op te lossen, scoort de provider het hoogst van alle sim only-aanbieders. Vorig jaar werd de provider ook al verkozen de tot beste klachtenoplosser.

Klacht.nl is een website waar consumenten hun klachten kunnen melden. De consument en het desbetreffende bedrijf lossen dan samen het probleem op. Jaarlijks brengt de website een rapport uit met de beste en de slechtste klachtenoplossers.

Motiveren

Met de prijs en het jaarlijkse rapport wil de website bedrijven motiveren hun service te blijven verbeteren. In totaal is het aantal opgeloste klachten gestegen met 20 procent.

Het afgelopen jaar zijn bijna 50.000 klachten opgelost. 1637 bedrijven doen mee aan het platform.

Omstreden
De website is niet onomstreden. Vorig jaar werd Vodafone uitgeroepen tot de slechtste klachtenoplosser. De provider reageerde toen dat het platform alleen meet hoeveel klachten via hun eigen website worden opgelost. Vodafone noemde Klacht.nl toen ‘gewoon een commerciële organisatie’ en zegde de samenwerking op.

YouFone
YouFone is aangesloten op het netwerk van KPN. Naar eigen zeggen streeft de provider ernaar om bij de beste providers van Nederland te horen.

Dit jaar riep de Consumentenbond de aanbieder van mobiele telefonie al uit tot de beste sim only-provider, met een score van 8.3 Alleen Simyo scoorde beter en ging er met de eerste plaats vandoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *