Simonlyvergelijken.net

De wijzigingen die Vodafone vorige week voor haar Red- en Black-abonnementen aankondigde, gaan ook gelden voor bestaande klanten. Vorige week maakte de provider bekend dat her per 21 november Red en Black aanpast met nieuwe roamingspecificaties.

Ook voor bestaande klanten

Vorige week kondigde Vodafone wijzigingen aan rond de Red- en Black-abonnementen aan. De vernieuwde pakketten zouden alleen voor nieuwe beschikbaar worden, of voor klanten die het abonnement verlengen. Nu geeft de provider aan dat de wijzigingen voor iedereen gaan gelden.

Klanten die sinds 4 april een nieuw Red-abonnement hebben, kunnen voor 15 euro hun abonnement upgraden. Klanten krijgen dan standaard een aantal gratis belminuten vanuit Nederland naar andere Europese landen. Welke wijzigingen nog meer bij de nieuwe abonnementen horen, wordt op 21 november bekend gemaakt.

Bundels in binnen- en buitenland

Met de oude variant konden klanten met een Red-bundel onbeperkt bellen en sms’en in Nederland. Daarbij was standaard Alles-in-1 Op Reis geactiveerd. Vodafone rekent 2 euro per dag voor een bundel van 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 SMS’jes en 50 MB data in het buitenland.

Voor 4 euro per dag biedt Vodafone 125 minuten bellen, 125 minuten gebeld worden, 125 sms’jes en 125 MB data in het buitenland Deze aantallen gelden alleen in de Voordeellanden.

Vodafone Black

Bij de Black-bundel is 100 minuten bellen naar het buitenland al inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om onbeperkt te bellen en sms’en vanuit Vodafone Voordeellanden naar Nederlandse nummers en nummers binnen de Voordeellanden.

Bij Black wordt ook 2 gigabyte per maand aan dataverkeer geleverd. Die wordt alleen in de voordeellanden aangesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *