Simonlyvergelijken.net

VodafoneZiggo heeft een nieuw logo en een nieuwe directie gepresenteerd. Daarmee is de joint venture officieel van start gegaan. De provider begint nu met het uitdragen van de nieuwe identiteit.

Samengang

VodafoneZiggo is een samengang tussen de providers Vodafone en Ziggo. De bedrijven waren al bijna een jaar bezig om één te worden. Ze werden steeds tegengehouden door onderzoeken, maar deze week werd de joint venture dan echt een feit.

Met het nieuwe beeldmerk en het aantreden van de nieuwe directie wil het bedrijf laten zien een nieuwe identiteit te hebben aangenomen. Toch verdwijnen de merken Vodafone en Ziggo niet; ze blijven in het nieuwe bedrijf ook afzonderlijk behouden.

8.000 medewerkers VodafoneZiggo

In totaal zijn bij het bedrijf zo’n 8.000 medewerkers aan het werk. Kantoren zijn er nu in Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Heerhugowaard, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Zutphen, Nijmegen, Helmond, Eindhoven, Rotterdam, Rijswijk en Den Haag.

Nieuwe directie

Met de samengang treedt ook een nieuwe directie aan. VodafoneZiggo wordt bestuurd door CEO Jeroen Hoencamp en CFO Ritchy Drost. De overige directieleden zijn Robin Kroes, Marcel de Groot, John van Vianen, Anja Maassen van den Brink, Ruben Uppelschoten, Eben Albertyn, Barbara Jongerden en Marieke Dekker.

De Raad van Commissarissen van VodafoneZiggo zal uit acht leden bestaan. Twee daarvan worden voorgedragen door de ondernemersraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *