Simonlyvergelijken.net

VodafoneZiggo komt met een actie voor klanten die zowel diensten afnemen bij Vodafone als bij Ziggo. Daarmee promoot het bedrijf de fusie. Vorig jaar gingen de twee providers samen verder als één bedrijf.

Nonstop gratis extra’s bij VodafoneZiggo

De provider gaat de actie ‘Non-stop gratis extra’s’ starten. Bij deze actie krijgen klanten die zowel een mobiel abonnement bij Vodafone als een vast abonnement bij Ziggo hebben, automatisch extra voordelen. Zo wordt de databundel bij Vodafone verdubbeld en kunnen klanten met een vast abonnement gratis gebruikmaken van het ‘Veilig Online’-pakket. Dat pakket kost normaalgesproken 6,95 euro.

Klanten kunnen van het aanbod profiteren zolang ze een mobiel abonnement afnemen bij Vodafone en een vaste aansluiting bij Ziggo hebben.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de gratis extra’s van VodafoneZiggo moet op een adres tenminste één Vodafone Scherp, Smart, Start, Red of Black mobiel abonnement afgenomen worden. Daarnaast moeten klanten zowel TV als internet afnemen bij Ziggo.

De afgenomen internetverbinding moet een snelheid van minimaal 30 Mbps hebben. Bij Ziggo komen de abonnementen Connect Start. Complete, Max en Play Start in aanmerking voor de actie.

Concurrentie

Met de actie wil VodafoneZiggo de concurrentie aangaan met KPN. Die beloonde klanten met zowel vaste- als mobiele diensten ook, middels het ‘KPN Compleet’-programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *