Simonlyvergelijken.net

VodafoneZiggo, het nieuwe bedrijf van Ziggo en Vodafone, heeft haar klanten geïnformeerd over de fusie. Ziggo is al begonnen met het versturen van persoonlijke berichten aan klanten over de fusie.

Persoonlijk bericht

Niet alleen Ziggo informeert haar klanten over de samengang, ook Vodafone gaat dat doen. Klanten die abonnementen bij beide bedrijven afnemen, krijgen van beiden een persoonlijk bericht. Voorlopig merken klanten in de praktijk weinig van de nieuwe fusie.

De diensten die klanten afnemen, blijven voorlopig hetzelfde. Ze behouden dezelfde naam en de vorm verandert ook niet. Toch is het voor beide bedrijven noodzakelijk om aan te geven dat Vodafone en Ziggo nu één bedrijf is dat zich presenteert onder de naam ‘Vodafone Ziggo’

‘VodafoneZiggo is krachtige combinatie’

Ziggo zegt in de mail dat het nieuwe bedrijf een ‘krachtige combinatie is, waarbij de bedrijven elkaar aanvullen’. Daarmee doelt het telecombedrijf op bijvoorbeeld het netwerk van Vodafone. De mobiele aanbieder heeft het grootste mobiele 4G-netwerk. Ziggo heeft het grootste kabelnetwerk van Nederland.

Door samen te werken ontstaat er een combinatie waarmee klanten kunnen vast bellen, internetten en televisiekijken, zonder daarvoor verschillende contracten bij verschillende providers te hoeven afsluiten.

Bundelen zorgt voor korting

Klanten die diensten van Vodafone en Ziggo bundelen, kunnen korting verwachten. Waarschijnlijk komt VodafoneZiggo nog dit jaar met gebundelde abonnementen op de markt waarbij mobiele en vaste diensten geleverd worden. Daarbij valt te denken aan zogenaamde ‘quad-play-abonnementen’, waarbij mobiele telefonie, vast internet, vast bellen en televisie wordt aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *