Simonlyvergelijken.net

Met een Vodafone sim only abonnement heb je de mogelijkheid om heel voordelig te bellen, door gebruik te maken van je eigen telefoon. Je krijgt dan aantrekkelijke kortingen op de verschillende abonnementen, aangezien er geen kosten in rekening hoeven te worden gebracht voor een nieuwe telefoon. Zo heb je aan de ene kant de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitstekend netwerk, terwijl je aan de andere kant heel voordelig kunt bellen met het Vodafone sim only abonnement. Je kiest als het ware voor het beste van twee werelden.

Vodafone sim only abonnementen

Je hebt de keuze uit drie verschillende Vodafone sim only abonnementen. Zo kun je kiezen voor Vodafone sim only Scherp, Vodafone sim only Bel+Sms en Vodafone sim only Bel+Sms+Web. Men had het eerste abonnement ook alleen ‘Bel’ kunnen noemen, want het gaat dan alleen om de belminuten. Aan de hand van deze keuze kun je zorgen voor een Vodafone sim only abonnement dat goed past bij je wensen met betrekking tot mobiele telefonie. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gaat gebruiken en krijgt bovendien een aantrekkelijke korting op de kosten die je per maand dient te betalen.

Bundels bij Vodafone

De bundel van een Vodafone sim only abonnement hangt sterk af van het abonnement dat je kiest. Zo heb je de mogelijkheid om alleen belminuten af te nemen, of daarnaast ook te kiezen voor sms’jes en mobiel internet. In dien je voor de laatste optie kiest zullen alle kosten uit een bundel worden vergoed. Zo weet je vooraf altijd hoeveel tegoed je die maand hebt en betaal je daar een vaste scherpe prijs voor. Het Vodafone sim only abonnement zit wat dat betreft heel duidelijk in elkaar, waardoor je in ieder geval goed weet waar je aan toe bent.

Netwerk bij Vodafone

Het netwerk bij een Vodafone sim only abonnement is natuurlijk van Vodafone. Je hebt op die manier de mogelijkheid om te bellen met een van de beste netwerken van Nederland. Je hebt overal goed bereik en betaalt aan de andere kant toch een scherpe prijs per maand, aangezien je gebruik maakt van sim only. Wat dat betreft zorg je er heel eenvoudig voor dat je altijd bereikbaar bent en je daar aan de andere kant maar weinig voor hoeft uit te geven. Het netwerk waar je de beschikking over krijgt met een Vodafone sim only abonnement is uitstekend en zal je op die manier een hoop opleveren.

Overstappen naar Vodafone

Om over te kunnen stappen naar een Vodafone sim only abonnement dient je huidige toestel simlock vrij te zijn. Wanneer je nog een abonnement hebt lopen is het van belang om minimaal 2 maanden van tevoren aan te geven dat je over wilt stappen, zodat Vodafone dat voor je kan regelen. Het is dan uiteraard ook mogelijk om je eigen nummer te behouden, zodat je gewoon door kunt gaan met bellen. Het overstappen naar een Vodafone sim only abonnement is wat dat betreft niet moeilijk, maar zorg dat je er in ieder geval op tijd bij bent.