Simonlyvergelijken.net

Sinds gisteren kunnen Vodafone RED en BLACK-klanten hun Nederlandse databundel ook in andere EU-landen gebruiken. Nieuwe en bestaande klanten die verlengen kunnen de gewijzigde bundels meteen gebruiken.

Roaming

Wie op vakantie gaat naar een ander land in de Europese Unie, hoeft zich niet meer druk te maken over de extra kosten voor het gebruik in het buitenland. De Europese Commissie kondigde al aan dat het roaming binnen de EU helemaal wilde afschaffen, maar Vodafone loopt daar al op vooruit.

De vernieuwde Vodafone RED en BLACK-bundels zijn volledig bruikbaar in alle landen in de EU en andere diverse landen buiten de EU, zoals Turkije.

Vodafone RED Super wordt duurder

Het abonnement ‘RED Super’ wordt duurder. De prijs stijgt van 36 euro naar 37,50 euro per maand. De samenstelling van alle abonnementen blijft wel gelijk, maar met de toevoeging dat de bundel nu ook in het buitenland gebruikt kan worden. Daarnaast kunnen klanten in het buitenland onbeperkt SMS’en en een bepaalde hoeveelheid belminuten gebruiken, zonder extra kosten.

Beschikbaarheid

De vernieuwde abonnementen zijn nu beschikbaar. Alleen klanten die verlengen of een nieuw abonnement afsluiten bij de provider maken automatisch gebruik van de nieuwe abonnementen. Voor bestaande klanten verandert niets.

Bestaande klanten kunnen ook gebruik maken van de nieuwe voorwaarden, als ze eenmalig 15 euro betalen. Het huidige abonnement wordt dan omgezet naar één van de nieuwe abonnementen van Vodafone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *