Simonlyvergelijken.net

Vodafone lanceerde gisteren zijn eerste smartphone die geschikt is voor virtual reality. De telefoon met de naam ‘Smart Platinum 7’ is daarmee niet het eerste toestel dat voor VR geschikt is, maar wel één van de weinige toestellen.

Specificaties Vodafone Smart Platinum 7

Het toestel is gemaakt van glas en aluminium en heeft een dun frame. Daarnaast heeft het een 2K amoled-scherm van 5,5 inch. Gebruikers kunnen foto’s maken met een 16 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel selfiecamera. De batterij gaat tot wel twee dagen mee.

De Smart Platinum 7 komt met 32 gigabyte internopslaggeheugen. Het geheugen kan wel worden uitgebreid met een SD-kaart. De telefoon kan een geheugenkaart van maximaal 128 gigabyte aan.

Eigen toestel

Vodafone mag dan wel het bekende merk achter het toestel zijn, maar eigenlijk wordt het toestel geproduceerd door TCT/Alcatel. Het ontwerp is afkomstig van Alcatel en een designteam van Vodafone uit Duitsland.

De nieuwe smartphone is bij Vodafone los te koop voor 399 euro. Daarbij krijgt de klant geen headset geleverd. Die moet apart aangeschaft worden voor 29,95 euro. De headset is dan wel speciaal gemaakt voor de Smart Platinum 7. De bijbehorende Virtual Reality-apps zijn te verkrijgen via de Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *