Simonlyvergelijken.net

Klanten van Vodafone kunnen op Valentijnsdag de hele dag met hun geliefde whatsappen, Skypen en mailen. Zij krijgen namelijk gratis onbeperkt mobiele data. Dat geldt voor zowel abonnees als prepaid klanten.

Niet in mindering
Het verbruik van klanten op 14 februari wordt niet in mindering gebracht op de databundel. Het verbruik wordt dus tijdelijk bevroren. Ook klanten zonder een internetbundel kunnen op 14 februari de hele dag gratis onbeperkt internetten binnen Nederland. Op die manier kunnen klanten zonder databundel kennismaken met het netwerk van Vodafone.

Wie in het buitenland verblijft, kan geen gebruikmaken van de Valentijnsactie. Alleen klanten in Nederland kunnen het gratis onbeperkte internet gebruiken.

Ook voor zakelijke klanten
Ook zakelijke klanten kunnen onbeperkt data gebruiken. Het aanmelden voor de actie is niet nodig; iedereen kan er gebruik van maken. De aanbieding geldt voor het hele netwerk van Vodafone. Dat houdt in dat de actie ook geld voor abonnees met een Sizz-, HollandsNieuwe-, of Belcompany Mix-abonnement.

Kerstactie
De Valentijnsactie is in navolging van de succesvolle Kerstactie van Vodafone. Toen mochten klanten ook gratis onbeperkt mobiel internetten. Alle klanten in Nederland kunnen op 14 februari vanaf 00:00 tot 23:59 gebruikmaken van de actie.

Tijdens de afgelopen kerstdagen mochten klanten ook al twee dagen lang gratis onbeperkt mobiel internetten. Dat zorgde voor grote records in het mobiele dataverkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *