Simonlyvergelijken.net

Sinds deze week is de telecomdienst van UPC voor iedere klant toegankelijk. Eerder was de telefoniedienst slechts aan te schaffen voor een deel van het eigen klantenbestand, omdat het Nederlandse bedrijf de invoer ervan in fases wilde uitvoeren. Daarmee zou UPC Mobiel het beste in de markt gezet kunnen worden.

Eerder dit jaar werd de dienst reeds aangekondigd. UPC biedt een aantal sim-onlyabonnementen (dus zonder bijbehorend telefoontoestel), waarvan de simkaart tevens gedeeld kan worden tussen gezinsleden die uitmaken van hetzelfde huishouden. Het familiepakket werd destijds echter maar tot een beperkt aantal mensen ter beschikking gesteld. Niet veel later volgde Ziggo met eenzelfde initiatief.

De nieuwe mobiele abonnementen horen bij een periode waarin UPC verschillende nieuwe diensten uitrolt. Eerder werden al een half miljoen wifi-spots opengesteld, waardoor het een van de grootste netwerken van dergelijke punten heeft in Nederland. Alleen Ziggo, welk bedrijf samengaat met UPC, komt bij zulke aantallen nog het dichtst in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *