Simonlyvergelijken.net

UPC, oorspronkelijk alleen actief als aanbieder van telefonie, brengt vanaf woensdag een sim-onlyabonnement op de markt. Dat maakte het van oorsprong Nederlandse bedrijf diezelfde dag bekend. Voor het maandelijks opzegbare abonnement moet een bedrag worden betaald tussen de 12,50 euro en 35 euro per maand. Om deze dienst te kunnen aanbieden, heeft het bedrijf een contract afgesloten met Vodafone voor het gebruik van het netwerk.

Het aangeboden abonnement is bijzonder te noemen. UPC biedt de gelegenheid om meerdere simkaarten op één bundel aan te sluiten, waardoor meer mensen er gebruik van kunnen maken. Als twee gezinsleden bijvoorbeeld ieder maar honderdvijftig megabytes aan data verbruiken in een maand tijd, kan één bundel van driehonderd megabytes worden gedeeld. Dat was eerder nergens mogelijk.

Op dit moment worden er drie soorten abonnementen uitgerold: ‘basis’, ‘meer’ en ‘eindeloos’. Die laatste biedt – zoals de naam al min of meer verklapt – onbeperkte sms’jes en belminuten aan. De internetbundel bestaat uit 4 gigabyte aan data. De eerste twee beschikken over respectievelijk driehonderd en vijftienhonderd megabytes aan data en honderd en vierhonderd belminuten. Het aantal sms-berichten is standaard onbeperkt.

De drie gezinsabonnementen zijn vanaf vandaag aan te schaffen voor respectievelijk 12,50 euro, 20 euro en 35 euro per maand. Iedere extra simkaart kost nog eens eenmalig tien euro bovenop de maandprijs voor ieder abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *