Simonlyvergelijken.net

Vodafone brengt tijdens de kerstdagen geen kosten in rekening voor verbruik van zijn mobiele internet. Dat heeft de Britse aanbieder in de aanloop naar de feestdagen bekendgemaakt. Vodafone wil daarmee verzekeren dat klanten elkaar tijdens deze dagen kunnen bereiken. Ieder jaar stijgt het verbruik van mobiel internet, belminuten en sms’jes tijdens de feestdagen tot een duidelijk hoogtepunt.

Niet het hele bedrijf doet mee aan de ludieke actie. Kleinere aanbieders die onder Vodafone vallen, zoals hollandsnieuwe, Scherp S en Vodafone Thuis, rekenen de kosten van mobiel gebruik tijdens de feestdagen wel gewoon door aan hun klanten. Bovendien geldt de ontheffing alleen voor gebruik binnen Nederland; daarbuiten dient gewoon voor betaald te worden.

De CEO van het Nederlandse onderdeel van Vodafone, Rob Shuter, liet optekenen: “Afgelopen jaar hebben we veel tijd, geld en energie gestopt in het afronden van de landelijke 4G-dekking en het verder uitbreiden en verbeteren van 3G-dekking. Omdat met kerst veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten juist nu te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *