Simonlyvergelijken.net

Sim only-aanbieder Simyo bestaat inmiddels tien jaar. De provider is een dochter van KPN, maar met een heel eigen insteek. SimOnlyVergelijken.net zet de feiten van tien jaar Simyo op een rij.

Helemaal online
Tien jaar geleden was Simyo de eerste provider die honderd procent online werkte. Er zijn geen fysieke winkels, er is geen reclame en er worden geen prepaidkaarten aangeboden. Dat was in 2005 vernieuwend. Vandaag de dag is zo ongeveer iedere provider online te bereiken.

Opstartproblemen
De eerste jaren kampte Simyo met grote opstartproblemen. Klanten die naar de klantenservice belden moesten lang wachten. Aanpassingen aan het abonnement moesten handmatig doorgevoerd worden en de provider kon niet aan de wensen van klanten voldoen.

Daarom kwam de mobiele aanbieder met de zogenaamde ‘Wall-of-change’ Dat is een bord waarop alle ideeën van klanten en medewerkers staan. Een team zorgt er wekelijks voor dat een idee van het bord tot uitvoering wordt gebracht.

Mond-tot-mond
Iedere maand meet Telecompaper de Word-of-Mouth score. Simyo kwam de afgelopen vier maand als beste uit de bus. Drie van de vier abonnees beveelt de provider aan bij familie, vrienden of collega’s. De afgelopen maand scoorde de provider iets minder goed, maar het mocht haar eerste plaats behouden.

Vijf keer in de prijzen
Sinds 2010 is Simyo maar liefst vijf keer in de prijzen gevallen. De Consumentenbond riep de provider de afgelopen vijf jaar ieder jaar opnieuw uit tot Beste Mobiele Provider. Gemiddeld wordt de dienstverlening van de provider met een 8,4 beoordeeld.

De klantenservice wordt het best beoordeeld. Het netwerk kent vrij weinig uitval, waardoor ook de prijs-kwaliteitverhouding klopt, vindt de Consumentenbond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *