Simonlyvergelijken.net

Telfort Zakelijk heeft haar Zakelijk OpMaat-aanbod vernieuwd. Bij een groepsabonnement voor het mkb kunnen nu naast belminuten ook MB’s binnen een organisatie gedeeld worden. Omdat aantrekkelijker te maken, zijn de internetbundels vergroot. Het is ook mogelijk tegen gereduceerde tarieven vaste abonnementen met mobiele abonnementen te combineren.

Zakelijk abonnement op maat

De naam ‘Zakelijk OpMaat’ verraadt het al: zakelijke gebruikers kunnen een zakelijk abonnement op maat afnemen. Dat werkt zo: een bedrijf neemt een groepsabonnement af. Vervolgens is het mogelijk om een bundel toe te wijzen op een medewerker’s functie en gebruik.

Telfort benadrukt dat de eenvoudige opbouw van OpMaat behouden blijft, maar er extra mogelijkheden bijkomen. Zo worden buiten-de-bundel-kosten nu beperkt door grotere, deelbare bundels te introduceren. Daarnaast gaat de prijs voor het onderling bellen omlaag.

Stapelen

Het wordt mogelijk om het basisabonnement (7,50 euro per medewerker) te combineren met minutenbundels, internetbundels, buitenlandbundels en toestelbundels. Daarnaast mag iedere gebruiker onbeperkt sms’en bij een minutenbundel of bij de variant ‘Onbeperkt Bellen’.

Telfort introduceert ook de databundel van 500 MB. Deze kost 5 euro per maand en kan gedeeld worden tussen verschillende collega’s. Daar komt nog de bundel van 5 GB voor 20 euro per maand bij. Die bundel kan niet gedeeld worden.

Nieuwe prijzen

De kosten voor bellen zonder belbundel zijn omhoog gegaan: van 12 cent naar 15 cent. Het sturen van een sms buiten de bundel is verhoogd van 14 cent naar 15 cent. Het gebruik van data zonder bundel is verlaagd van 20 cent naar 15 cent.

Daarnaast gaan de kosten voor een bundel waarmee collega’s onderling gratis kunnen bellen omlaag. Die bundel kost nu nog 2,50 euro, in plaats van 5 euro. De bundel biedt 100 belminuten en een onbeperkt aantal sms’jes voor 4 euro per maand. Omdat het om een zakelijk abonnement gaat, zijn alle genoemde prijzen zonder btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *