Simonlyvergelijken.net

Telfort heeft haar abonnementen versimpeld. Klanten kunnen nu niet meer zelf abonnementen samenstellen, maar alleen kiezen uit vijf kant-en-klare bundels. Dat is om iets te doen aan de ‘keuzestress’, meldt de provider.

Minder keuzestress bij Telfort

Telfort heeft de abonnementen aangepast om iets te doen aan ‘keuzestress’, stelt de provider. Voortaan biedt Telfort nog maar vijf verschillende abonnementen aan.

Die abonnementen bestaan uit een standaard hoeveelheid belminuten en data. Klanten mogen altijd onbeperkt sms’en. Daarmee gaat de mobiele aanbieder tegen de trend in: bij veel andere aanbieders mogen klanten juist meer en meer combineren.

Databundel

De provider gaat voortaan uit van de databundel. Bij een bepaalde bundel hoort een bepaalt aantal belminuten. Het aantal sms’jes is altijd onbegrensd. Volgens Telfort maakt 80 procent van de klanten al gebruik van één van de vijf bundels. Dit zijn de bundels:

MB’s Belminuten SMS Prijs
0 MB 300 belminuten Altijd onbeperkt 2 jaar: € 8,00 per maand

1 jaar: € 9,00 per maand

500 MB 150 belminuten Altijd onbeperkt 2 jaar: € 12,50 per maand

1 jaar: € 13,50 per maand

1000 MB 300 belminuten Altijd onbeperkt 2 jaar: € 15,00 per maand

1 jaar: € 16,00 per maand

2000 MB 300 belminuten Altijd onbeperkt 2 jaar: € 18,00 per maand

1 jaar: € 19,00 per maand

3000 MB Onbeperkt bellen Altijd onbeperkt 2 jaar: € 27,50 per maand

1 jaar: € 28,50 per maand

 

4G

Met de komst van de nieuwe abonnementen kunnen klanten standaard ook gebruik maken van 4G. Dit kan dan op het netwerk van moederbedrijf KPN. Voorheen moest daarvoor een toeslag van 5 euro per maand betaald worden, maar dat heft Telfort nu op.

Twee maanden houdbaar

Wie aan het eind van de maand nog wat belminuten of data overhoudt, mag dit twee maanden bewaren. Daarmee is Telfort één van de weinige mobiele providers waarbij het mogelijk is om ongebruikte belminuten of MB’s mee te nemen naar een nieuwe maand.

Zodra een nieuwe maand ingaat, wordt eerst het oude tegoed aangesproken. Pas daarna gaat het nieuwe te goed in.

Na 10 minuten gratis bellen

Klanten met een belbundel van 150 of 300 belminuten betalen van ieder telefoongesprek alleen de eerste 10 minuten. Gesprekken langer dan 10 minuten zijn gratis en worden niet van de belbundel afgetrokken. Alleen de eerste 10 minuten tellen mee voor de bundel. Buiten de bundel bellen kost bij Telfort 30 eurocent per minuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *