Simonlyvergelijken.net

Telfort heeft haar vernieuwde applicatie voor de smartphone uitgebracht. Met de vernieuwde app wil de provider haar klanten de mogelijkheid geven om meer zaken zelf te regelen. Nu is het mogelijk om via de app zelf 4G aan- en uit te zetten. Daarnaast kunnen ook de bundels worden aangepast.

Buitenland

De nieuwe app richt zich ook meer op het buitenland. Met de update wordt het nu ook mogelijk om een buitenlandbundel te bestellen. Daarnaast verschijnen die bundels nu ook bij het verbruik. De kosten ervan zijn inzichtelijker gemaakt.

Nieuwe functies

Telfort geeft in de app nu ook een specificatie van kosten buiten bundel weer. Daaronder valt bijvoorbeeld het bellen naar een servicenummer. Het verbruik is nu ook zichtbaar bij onbeperkte bundels.

Ook op het gebied van facturatie zijn er wijzigingen doorgevoerd. Eerst was het alleen mogelijk om een vereenvoudigde factuur te bekijken. Daarop stonden alleen de totaalbedragen, maar geen specificaties. Nu is het mogelijk om daadwerkelijk de hele factuur op te vragen. Klanten van Telfort kunnen nu ook de contractperiode bekijken en eventueel verlengen.

Vanaf volgende maand

De nieuwe app is vanaf volgende maand beschikbaar voor klanten zonder internetbundel in Nederland of zonder internetbundel in het buitenland. Op die manier wordt het mogelijk om extra mobiele data aan te schaffen, of gebruik te maken van andere functies.

De applicatie komt beschikbaar in de app stores voor iOS (Apple) en Android. Het uiterlijk is ook aangepast, zodat deze meer inspeelt op de nieuwe versies van Android en iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *