Simonlyvergelijken.net

Telfort gaat de twee grootste bundels vergroten en de tarieven ervan verlagen. Dat heeft de provider gisteren bekend gemaakt.

Telfort komt met grotere bundels

De mobiele telecomaanbieder Telfort gaat de twee grootste bundels vergroten. Tegelijk worden de maandprijzen van de twee bundels verlaagd. Volgens de provider zelf was de wijziging nodig om beter aan te kunnen sluiten bij de behoefte in de markt.

Het grootste abonnement met onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en biedt voortaan een databundel van 5.000 MB. Het abonnement gaat 25 euro per maand kosten. Dat abonnement bood eerder 3.000 MB en kostte toen 27,50 euro.

Voor nieuwe en bestaande klanten

De nieuwe bundels en prijzen gelden voor nieuwe klanten en bestaande klanten die hun abonnement verlengen. Telfort bood eerder een abonnement van 2.000 MB data, met 300 belminuten. Dat abonnement krijgt er nu 500 MB bij en wordt 50 cent goedkoper.

Uit de website van de mobiele provider blijkt dat het om een actie gaat. De databundels blijven niet zo groot en de prijsverlaging zal na een tijdje ook weer verdwijnen. Dat meldt GSMHelpdesk. Het persbericht dat de provider heeft uitgestuurd suggereerde dat het om een permanente wijziging ging, maar dat is dus niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *