Simonlyvergelijken.net

Bij Telfort is het voortaan mogelijk apps uit de Google Play Store te kopen en deze af te rekenen via de maandelijkse telefoonrekening. Daarmee is de provider één van de laatste providers die ‘operator billing’ gaat ondersteunen.

Oplossing voor creditcard
De Play Store van Google maakt vooral gebruik van de creditcard als betaalmiddel. De creditcard is in Amerika een dagelijks begrip, maar in Nederland niet. Daardoor is het voor veel Nederlanders moeilijker om een applicatie te kopen in de appstore. De mogelijkheid om applicaties af te rekenen via de telefoonrekening neemt die barrière weg.

Volgens Telfort is het aankopen van apps via de telefoonrekening veilig. De dienst is direct beschikbaar voor al haar klanten. Bij iedere aankoop van een app kunnen klanten kiezen tussen betalen per creditcard of via de Telfort-factuur.

Geen extra kosten
Telfort rekent geen extra kosten voor de aanschaf van apps via de telefoonrekening. Uiteindelijk staat er op de rekening dus alleen het verbruik, de kosten voor bellen, sms’en en internetten en het downloaden van de apps.

Het aankopen van de apps gaat eenvoudig: Klanten van Telfort kunnen bij de aankoop in de Google Play Store kiezen tussen betalen met de creditcard of via de Telfort-factuur. Direct na de aankoop ontvangt de klant een bevestiging op het gekoppelde e-mailadres. Op de maandelijkse rekening staat daarna duidelijk welke apps zijn gekocht en voor welke prijs.

Niet onbeperkt
Om onbedoelde aankopen te voorkomen, kunnen Telfort-klanten niet onbeperkt apps kopen. Klanten kunnen maximaal 20 euro per dag en maximaal 150 euro per maand uitgeven aan applicaties. Google vraagt ook bij iedere aankoop om akkoord te gaan. Er moet dan een wachtwoord ingevoerd worden. Daarnaast moet de app gekocht worden via het mobiele netwerk van de provider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *