Simonlyvergelijken.net

Telfort heeft aangegeven te stoppen met ‘toestellease’ constructies. Bij deze constructie blijft de provider eigenaar van het toestel.  Toestellease was sinds begin 2012 geïntroduceerd door verschillende providers in Nederland.

Consumenten staan zeker niet in de rij voor toestellease, men wil zelf graag eigenaar zijn van het toestel die ze veelal krijgen bij het afsluiten van een mobiel abonnement.

Telfort komt vanaf 7 mei met de ToestelBundel, hierbij is het toestel direct eigendom van de consument. Het bedrag van het toestel wordt verspreid terugbetaald via de maandelijkse abonnementskosten. Op het moment dat dit is voldaan gaan gebruikers automatisch over op een sim only abonnement.

De hoogte van het maandbedrag hangt af van de waarde van het toestel. Voor sommige duurdere toestellen zul je een bedrag direct moeten voldoen.  Als u nu een toestellease abonnement heeft kunt u daarna het beste overstappen op een sim only abonnement, en een toestel los te kopen.

Telfort was de laatste provider die nog toestellease hanteerde eerder stopte KPN en Hi al met toestellease nadat bleek deze dienst niet populair te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *