Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Tele2 vernieuwt haar mobiele abonnementen. Het bedrijf gaat enkele databundels vergroten en het wordt nu mogelijk een maandelijks opzegbaar sim only abonnement af te sluiten.

Nieuw abonnement

Het grootste nieuws is dat Tele2 het mogelijk gaat maken om maandelijks opzegbare abonnementen af te sluiten. Deze abonnementen zijn wel 1 euro per maand duurder dan de andere abonnementen. Dat zijn abonnementen met een looptijd van twee jaar.

Ieder bood de provider geen mogelijkheid voor maandelijks opzeggen. Het telecombedrijf bood alleen tweejarige contracten.

Grotere abonnementen bij Tele2

Tele2 maakt bekend dat de provider de databundels van 4 gigabyte en 8 gigabyte groter gaat maken. De ene bundel bedraagt straks 5 gigabyte, de andere 10 gigabyte. De prijzen van de databundels blijven hetzelfde. Naast de vernieuwde databundels blijft Tele2 ook databundels van 1, 2 en 24 gigabyte aanbieden.

Bellen via 4G

Klanten kunnen nu ook bellen via het 4G-netwerk van Tele2. De provider rolt samen met smartphonefabrikant Apple nieuwe providerinstellingen uit naar de iPhones van klanten. Daarmee kunnen zij ‘Voice over LTE’ (VoLTE) activeren. Tot nu toe schakelden iPhones terug naar het 2G- of 3G-netwerk van T-Mobile, als de klant wilde bellen of zelf gebeld werd.

Het grote voordeel van VoLTE is dat de snelle internetverbinding in stand kan blijven. Er hoeft immers niet meer teruggeschakeld te worden naar oudere netwerken. Ook het geluidskwaliteit is beter en telefoongesprekken komen sneller tot stand. Concurrent Vodafone maakte deze week ook al bekend dat het mogelijk wordt om te bellen via het 4G-netwerk van Vodafone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *