Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder Tele2 kampte met wat technische problemen door het aanbieden van nieuwe abonnementen. Vanaf deze week biedt de provider abonnementen aan waarmee klanten volledig onbeperkt kunnen bellen, sms’en en mobiel internetten. Dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos.

Verbruik buiten de bundel

Wie een onbeperkt abonnement afnam, werd mogelijk geconfronteerd met systeemproblemen bij Tele2. Klanten die kozen voor het nieuwe Unlimited abonnement kregen bijvoorbeeld in MyTele2 te zien dat er buiten de bundel verbruikt werd. Dit terwijl men toch echt een onbeperkt abonnement had afgesloten.

De systemen van Tele2 gaven ook hogere prijzen weer voor databundels en abonnementen. Het telecombedrijf heeft aangegeven dat het inderdaad om een fout gaat en dat getroffen klanten geen buitenbundelkosten gefactureerd zullen krijgen.

Tele2 zet fouten recht

Klanten waarbij ten onrechte hogere bedragen voor databundels in rekening zijn gebracht, krijgen het te veel in rekening gebrachte bedrag gecrediteerd.

De problemen zijn inmiddels opgelost. Nieuwe klanten die nu een nieuw abonnement aanschaffen, of bestaande klanten die overstappen naar één van de nieuwe abonnementen, kunnen deze nu probleemloos bestellen. Zij zullen niet meer geconfronteerd worden met hogere prijzen en buitenbundelkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *