Simonlyvergelijken.net

Tele2 gaat stunten met de prijzen van de Samsung Galaxy S7 Edge. Daarmee opent de provider in stilte een aanval op de markt. De toestelsubsidies worden fors verhoogd. De telefoon wordt in combinatie met een abonnement al beschikbaar vanaf 285 euro.

Samsung Galaxy S7 Edge als charmeoffensief

Tele2 stunt sinds het begin van deze week enorm met de Samsung Galaxy S7 Edge. Vorig jaar introduceerde smartphonefabrikant Samsung het toestel met een adviesprijs van 799 euro. Wie de telefoon nu bij Tele2 afneemt, betaalt tussen de 360 en 480 euro voor een nieuwe S7 Edge. Hoeveel de klant precies betaalt, hangt af van de combinatie met het abonnement.

Samsung heeft ondertussen ook een cashback-actie. Klanten krijgen 75 euro korting op het toestel. Daarmee is de S7 Edge, in combinatie met een abonnement, verkrijgbaar vanaf 285 euro.

Tele2 doet aanval op de telecommarkt

De provider is een nieuwkomer op de telecommarkt. Daarom probeert de mobiele aanbieder al anderhalf jaar zich de markt in te vechten met scherpe aanbiedingen. Het telecombedrijf heeft nu in stilte een nieuwe aanval geopend op de Nederlandse telecommarkt.

Marktonderzoeker Telecompaper houdt de verkoopprijzen van smartphones in combinatie met abonnementen bij. Volgens de onderzoekers hanteert de provider met het vernieuwde aanbod de laagste prijzen. De provider zou de helft goedkoper zijn dan de drie andere grote Nederlandse providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *