Simonlyvergelijken.net

Tele2 brengt een abonnement met onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten op de markt. Het abonnement gaat 25 euro kosten en is vanaf 17 mei beschikbaar. Dat heeft de provider zelf bekendgemaakt.

Tele2 vernieuwt abonnementen

In navolging van T-Mobile komt ook Tele2 met een abonnement waarmee klanten binnen Nederland onbeperkt kunnen bellen, sms’en en mobiel internetten. Het abonnement gaat 25 euro kosten, tien euro onder de prijs van T-Mobile.

De mobiele aanbieder komt niet alleen met een onbeperkt abonnement, maar vernieuwt ook de rest van haar aanbod. Zo kunnen klanten vanaf 17 mei ook kiezen voor een basisabonnement van 100 belminuten of sms’jes. Daarnaast biedt de provider een basisabonnement met onbeperkt bellen en sms’en aan.

Grote databundels

Klanten kunnen bovenop de abonnementen ook nog kiezen voor een databundel van 1, 5 of 10 gigabyte. De bundel met onbeperkt internet komt apart beschikbaar. Daarvoor moet het abonnement met 2 gigabyte dataverkeer wijken.

Unlimited abonnement

Met het Unlimited abonnement kunnen klanten ook in de hele Europese Unie onbeperkt bellen en sms’en. Mobiel internet binnen de EU is gelimiteerd op 6 gigabyte. Dat is volgens de regelgeving van de Unie.

RTL Z verwacht een prijzenoorlog tussen Tele2 en T-Mobile. De andere twee grote telecomproviders, KPN en Vodafone, hebben nog geen onbeperkte bundel op de markt gebracht. Experts verwachten dat deze providers over een niet al te lange tijd dit wel gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *