Simonlyvergelijken.net

Tele2 biedt sinds afgelopen donderdag nieuwe abonnementen aan. De provider heeft de databundel losgekoppeld van de bel- en sms bundels. Wie onbeperkt wil kunnen bellen of sms’en is daardoor nu iets duurder uit.

Vraag naar losse bundels

Tele2 heeft de bel- en sms bundels losgekoppeld omdat klanten daar vaak om vroegen. Het is nu dus mogelijk om een grote databundel te nemen bij twee kleine bundels voor bellen en sms’en. In de nieuwe situatie biedt de provider databundels tot 24 gigabyte per maand aan.

Veel klanten geven aan nauwelijks te bellen en sms’en bij een grote databundel. Voor die groep klanten biedt Tele2 nu ook een gecombineerde bel- en sms bundel met daarin 100 belminuten of 100 sms’jes voor 2 euro per maand. De bundel voor onbeperkt bellen en sms’en gaat 6 euro per maand kosten.

Bellen en sms’en duurder bij Tele2

Het bellen en sms’en wordt duurder bij Tele2. In sommige gevallen gaan de prijzen met wel 5 euro per maand omhoog. De twee kleinste abonnementen met databundels van 1 of 2 gigabyte zijn – als deze gecombineerd worden met onbeperkt bellen en sms’en – 5 euro duurder geworden.

Abonnementen met databundels van 4 en 8 gigabyte en onbeperkt bellen en sms’en gaan 2 euro meer kosten. Het grootste abonnement met 24 gigabyte dataverkeer behoudt dezelfde prijs.

Meer internetten? Minder betalen

Met de nieuwe abonnementen kunnen Tele2-klanten in de meeste gevallen besparen als er weinig gebeld en gesms’t wordt. Wie kiest voor een gecombineerde bel- en sms bundel met 100 belminuten of sms’jes betaalt minder. Alleen bij het kleinste abonnement met een databundel van 1 gigabyte zijn klanten nog een euro duurder uit in vergelijking met de oude situaties. Wie kiest voor een grote databundel, is 1 tot 4 euro per maand goedkoper uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *