Simonlyvergelijken.net

Tele2 geeft korting op alles-in-één-abonnementen. Wie het abonnement voor vaste telefonie, internet en televisie combineert met een mobiel abonnement, krijgt 50 euro korting. Op die manier wil de provider mensen aanmoedigen om abonnementen te combineren.

Tweejarig contract
De korting van 50 euro op een alles-in-één-abonnement geldt alleen voor tweejarige contracten. De korting geldt nog niet voor de nieuwste sim only-abonnementen.

Het combineren van verschillende abonnementen is niet nieuw. KPN en Vodafone deden dat al een tijdje. Nu wil ook Tele2 dat klanten internet, televisie en vaste telefonie combineren met een mobiel abonnement.

Acties
De kortingsactie is waarschijnlijk nog maar het begin van een hele reeks aan kortingsacties. Dankzij de acties moet het aantrekkelijker worden om de abonnementen met elkaar te combineren. Uit cijfers van Telecompaper blijkt dat slechts zes procent van de klanten van deze provider een alles-in-één-abonnement heeft.

KPN, Vodafone en Tele2 willen alle drie meer vaste- en mobiele klanten krijgen. Ze doen vaste klanten een aanbieding voor mobiele telefonie. Door alles in één pakket onder te brengen, kan de klant flink besparen en kunnen de providers scherper concurreren.

4G-netwerk
Tele2 verkoopt sinds kort ook smartphones bij een abonnement. Daarbij krijgt de klant een behoorlijke korting. Reden voor de acties: Tele2 heeft alleen een 4G-netwerk. Door een smartphone bij de mobiele aanbieder aan te schaffen, weet de klant zeker dat de smartphone geschikt is voor het netwerk.

Als een smartphone niet geschikt is voor het netwerk, zal het terugschakelen naar 2G of 3G. Op dat moment is de telefoon niet verbonden met het netwerk van Tele2, maar van T-Mobile. Daar heeft de provider nog steeds een contract mee. Het 3G-netwerk van T-Mobile is veel minder snel dan het 4G-netwerk van Tele2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *