Simonlyvergelijken.net

Met een Tele2 sim only abonnement heb je alle vrijheid aangezien je per maand op kunt zeggen en je aan de andere kant heel voordelig kunt gaan bellen. Dat heeft te maken met het feit dat men er graag voor zorgt dat je nergens aan vast zit. Met een Tele2 sim only abonnement kun je gebruik gaan maken van het netwerk van T-Mobile en betaal je aan de andere kant een laag bedrag per maand. Bellen en sms’en is al mogelijk vanaf een paar euro per maand, waardoor het nauwelijks een investering te noemen is. Sinds 2016 maakt Tele 2 ook gebruik van haar eigen netwerk. Ze hebben een netwerk wat gebruikt wordt voor 4G internet verbindingen.

Tele2 sim only abonnementen

Je kunt je Tele2 sim only abonnement gewoon zelf samenstellen, waardoor je wat dat betreft niet afhankelijk bent van wat de aanbieder voor je heeft samengesteld. Door op de website aan te geven hoeveel minuten je per maand wilt kunnen bellen, of hoeveel sms’jes je wilt kunnen versturen stel je een abonnement samen. Daarnaast kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een SMS verdubbelaar, of bijvoorbeeld het mobiele internet. Je zorgt er op die manier voor dat je met je Tele2 sim only abonnement alleen betaalt voor dat wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Bundels bij Tele2

De bundel bestaat bij een Tele2 sim only abonnement uit datgene wat je er zelf graag aan toe wilt voegen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat men de vrijheid graag bij jou neerlegt, om zelf te bepalen hoeveel belminuten je per maand inkoopt en of je daar internet aan toe wilt voegen. Je kunt er ook voor kiezen om je abonnement maandelijks opzegbaar te maken en er op die manier voor te zorgen dat je altijd van nieuwe aanbiedingen kunt profiteren. Je bent zo helemaal vrij in het samenstellen van je Tele2 sim only abonnement, om er ook voor te zorgen dat je bundel goed bij je past.

Netwerk bij Tele2

Met een Tele2 sim only abonnement ga je gebruik maken van het netwerk van T-Mobile en sinds kort van het eigen netwerk Tele 2, waardoor je wat dat betreft kiest voor het beste dat er op dit moment beschikbaar is. Het netwerk van T-Mobile is ontzettend betrouwbaar, terwijl je daar aan de andere kant maar een paar euro per maand voor hoeft te betalen. Je kunt er op die manier eenvoudig voor zorgen dat je goedkoop kunt bellen. Je bent overal bereikbaar met je Tele2 sim only abonnement, terwijl je het dus zo samen kunt stellen dat je geen cent teveel betaalt.

Overstappen naar Tele2

Het overstappen naar een Tele2 sim only abonnement is uiteraard zeer eenvoudig en daarnaast volledig gratis. Men zorgt er graag voor dat je over kunt stappen, door jou al het werk zo goed mogelijk uit handen te nemen. Bovendien kun je vragen om nummerbehoud, zodat je niemand een nieuw nummer door hoeft te geven zodra je kunt gaan bellen met Tele2. Het is verstandig om rekening te houden met een eventuele opzeggingstermijn bij je huidige provider. Zo kun je optimaal gebruik gaan maken van je Tele2 sim only abonnement vanaf de datum die Tele2 je aan zal geven tijdens het overstappen.