Simonlyvergelijken.net

T-Mobile wordt de nieuwe huisleverancier voor de gemeente Rotterdam. Het telecombedrijf heeft een openbare aanbesteding gewonnen en mag vanaf 29 juni zo’n 12.000 mobiele abonnementen aan de gemeente gaan leveren.

T-Mobile drie jaar huisleverancier

De mobiele aanbieder T-Mobile is voor de komende drie jaar de huisleverancier van Gemeente Rotterdam, als het gaat om mobiele telefonie. De openbare aanbesteding ‘Gemeentelijke Telecommunicatie Mobiele Telefonie’ werd door T-Mobile gewonnen.

Vanaf 29 juni neemt Gemeente Rotterdam 12.000 mobiele abonnementen bij T-Mobile zakelijk af. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. De telecomaanbieder gaat ook de integratie van de mobiele aansluitingen met het bestaande netwerk van de gemeente regelen.

Zakelijke ambities

Met het binnenhalen van de Gemeente Rotterdam als klant, weet T-Mobile weer een grote zakelijke klant binnen te halen. De mobiele aanbieder heeft grote ambities voor de zakelijke markt. Andere providers richten zich veel meer op particulieren.

De laatste tijd lijkt T-Mobile de focus veel meer naar de zakelijke markt te willen verleggen. Volgens telecomexperts komt dat vooral doordat de kwaliteit van het netwerk sterk is verbeterd. Het doet nu niet meer onder van de kwaliteit van bijvoorbeeld KPN. T-Mobile is niet alleen huisleverancier van de Gemeente Rotterdam, maar ook van luchtvaartmaatschappij KLM, het Rotterdamse ov-bedrijf RET en WarChild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *