Simonlyvergelijken.net

T-Mobile gaat de prijs voor het ‘Oneindig Online’-abonnement wijzigen. Per 17 oktober kost het abonnement 70 euro per maand. Nu kost de dienst nog 90 euro per maand. Daarnaast schrapt de provider alle beperkende voorwaarden die bij dat abonnement hoorden.

Voorwaarden Oneindig Online geschrapt

De voorwaarden die bij het abonnement ‘Oneindig Online’ hoorden, worden geschrapt. Niet geheel vrijwillig, want de provider moest verplicht de voorwaarden schrappen omdat ze haaks stonden op de netneutraliteitswetgeving.

Bijkomend voordeel is dat de mobiele aanbieder de prijs van het abonnement met 20 euro verlaagt. Vanaf 17 oktober kost de dienst nog 70 euro per maand. Het abonnement kan nog steeds gecombineerd worden met een ‘Stel Samen en Stel Bij’-abonnement. Daarvoor geldt wel een basisprijs van 10 euro.

Combinatie

De combinatie kent een aantal voordelen, zo kunnen klanten voor 80 euro per maand volledig onbeperkt mobiel internetten, onbeperkt SMS’en en 2 gigabyte per maand in andere EU-landen verbruiken. Voor 8 euro extra per maand kan er ook nog onbeperkt gebeld worden.

Misbruik

T-Mobile is bang voor misbruik en stelt daarom tóch een grens. Klanten die meer dan 5 gigabyte per dag aan dataverkeer nodig hebben, moeten daarvoor extra dataverkeer activeren vanuit de My T-Mobile app. Dat kan in blokken van 1 gigabyte.