Simonlyvergelijken.net

T-Mobile is begonnen met het aanbieden van de dienst T-Mobile Thuis. De pakketten, prijzen en promoties zijn precies hetzelfde als het voormalige Vodafone Thuis. Het enige verschil is dat de provider gratis bellen naar andere vaste nummers van de dienst aanbiedt.

Naamsverandering

De grootste verandering van de dienst is de naamsverandering. De naam is gewijzigd van Vodafone Thuis naar T-Mobile Thuis. Laatstgenoemde provider nam de ‘Thuis’-dienst over van Vodafone, nadat Vodafone verplicht werd de vaste activiteiten af te stoten in verband met de fusie met Ziggo.

De kortingsacties zijn gelijk. Wie een abonnement afneemt met telefonie, televisie en internet, krijgt zes maanden lang 20 euro korting. Wie twee diensten met elkaar combineert krijgt zes maanden 1- euro korting.

Bestaande contracten omzetten

Door de pakketten niet te wijzigen, zet de provider een slimme stap. Zo kunnen bestaande contracten namelijk automatisch worden overgezet naar de nieuwe provider. De provider hoeft ook het opzegrecht niet aan te bieden.

Komende week worden nog wel een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd in het tv-aanbod van Thuis, laat de provider weten. Klanten van de dienst worden daarover per e-mail op de hoogte gesteld.

Overnamevoorwaarde

Begin augustus werd bekend dat de verkoop van Vodafone Thuis voor de Europese Commissie een voorwaarde was om groen licht te geven voor een fusie tussen Vodafone en Ziggo. Ziggo bood namelijk ook al vaste diensten aan. T-Mobile heeft ook het platform en medewerkers van Vodafone overgenomen, als onderdeel van de transactie.

Overstappen van Vodafone naar T-Mobile

Wie een mobiel abonnement heeft bij Vodafone en een T-Mobile Thuis abonnement heeft, krijgt de mogelijkheid over te stappen naar een mobiel abonnement van T-Mobile. Dat geldt ook als het huidige abonnement nog loopt en een eventueel toestel – dat bij het abonnement werd gekocht – nog niet is afbetaald. De provider neemt dan alle kosten voor zijn rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *