Simonlyvergelijken.net

De mobiele aanbieder T-Mobile pakt de hele komende maand uit tijdens de Mobile Madness Maand. De provider komt met verschillende aanbiedingen om nieuwe klanten over de streep te trekken. De Mobile Madness Maand is afgelopen maandag begonnen en duurt tot 18 september.

Grote kortingen

Afgelopen maandag begon T-Mobile met de actie, die loopt tot 18 september. Tussen nu en die datum geeft T-Mobile grote kortingen op verschillende contracten. Zo rekent de provider bijvoorbeeld tijdelijk geen aansluitkosten. Daarmee spaart de klant zo’n 30 euro uit.

Daarnaast biedt T-Mobile ook contracten aan met 50 procent korting. Dat geldt onder andere voor het Stel Samen & Stel Bij abonnement. Die bundel biedt bellen en internetten tot 2 GB uit eigen bundel in de EU, een 4G-verbinding en de mogelijkheid om verschillende bundels zelf bij te stellen.

Abonnement met toestel

Naast kortingen op sim only contracten komt de provider ook met een aanbieding voor een abonnement met toestel. Zo wordt de Samsung Galaxy S7 geleverd bij een abonnement met 6 gigabyte internet, onbeperkt bellen en 120 minuten internetten binnen de EU. Dat abonnement kost tijdelijk 42 euro per maand.

Sim only

Wie alleen voor een sim only abonnement wil kiezen, kan ook profiteren van de Mobile Madness maand. T-Mobile biedt een abonnement aan met 3 gigabyte internet en 120 belminuten in Nederland en de Europese Unie. Het abonnement kost 20 euro per maand en loopt 24 maanden.

De aanbiedingen zijn niet alleen te vinden op de website van T-Mobile, maar ook op de website van elektronicaketen Coolblue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *