Simonlyvergelijken.net

T-Mobile wil een prijzenoorlog ontketenen. De provider gaat vanaf 16 januari 2017 een abonnement aanbieden waarbij abonnees onbeperkt mogen bellen, sms’en en internetten voor 35 euro per maand.

Vijf nieuwe abonnementen van T-Mobile

T-Mobile heeft vijf nieuwe abonnementen onthuld, waarvan de ‘Go Unlimited EU’-variant het opmerkelijkst is. Met dit abonnement van 35 euro per maand kunnen klanten straks onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten in de gehele Europese Unie. De aanbieder garandeert dat er geen beperkingen zijn.

Op 16 januari wordt de hele abonnementsstructuur vernieuwd. De abonnementen zien er dan zo uit:

Bellen SMS’en Internet Prijs
Go Basic Onbeperkt Onbeperkt 1 GB € 19,-
Go Next Onbeperkt Onbeperkt 5 GB € 21,-
Go Up Onbeperkt Onbeperkt 10 GB € 25,-
Go Unlimited EU Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt € 35,-
Go Unlimited EU + VS Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt € 50,-

Onbeperkt bellen en sms’en

Met de abonnementen ‘Go Basic’, ‘Go Next’ en ‘Go Up’ kunnen klanten alleen onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en de Europese Unie. Er kan wel gebruik worden gemaakt van internet, maar gelimiteerd. Het kleinste abonnement biedt een gigabyte data, het grootste 10 gigabyte. Daartussen zit nog een abonnement van 5 gigabyte.
Wie kiest voor het T-Mobile Go Up-abonnement krijgt standaard de dienst ‘Datavrije Muziek’. Daarmee kunnen klanten online muziek luisteren, zonder dat het van de databundel afgaat.

Fair Use Policy

Helemaal zonder beperkingen is het ‘onbeperkt internetten’ toch niet. Er geldt namelijk een fair use policy. Dat houdt in dat gebruikers die veel meer verbruiken dan anderen afgesloten kunnen worden. Op die manier moeten alle klanten eenzelfde gebruikservaring krijgen.

De abonnementen zijn vanaf 16 januari beschikbaar. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, zolang zij het huidige abonnement aanhouden. Wie verlengt of een nieuw contract afsluit, kan kiezen voor de nieuwe abonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *