Simonlyvergelijken.net

T-Mobile Zakelijk introduceert ‘My T-Mobile Pro’. Dat is een nieuwe online dienst waarmee grootzakelijke klanten hun telecomzaken kunnen regelen. De dienst gaat niets extra’s kosten.

My T-Mobile Pro

My T-Mobile Pro is een dienst die zich helemaal focust op de grootzakelijke markt. Het geeft IT- en telecommanagers inzicht in de kosten van telefonie en mobiel dataverbruik binnen hun organisatie. Binnen de omgeving vallen contracten en abonnementen ook direct te regelen.

Zo biedt de online portal ook de mogelijkheid om abonnementen te bestellen, activeren en op te zeggen. Daarnaast kunnen telefooninstellingen vanuit dezelfde omgeving geregeld worden.

Monitoring

De nieuwe dienst is ook in staat lopende zaken te monitoren. Zo kunnen managers bijvoorbeeld bestellingen en abonnementswijzigingen bijhouden. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe toestellen te registreren en nieuwe telefoonnummers toe te wijzen aan medewerkers.

Kleinzakelijke markt

Niet alleen de portal voor de grootzakelijke markt is gelanceerd; T-Mobile heeft ook de online service portal voor de kleinzakelijke markt onder handen genomen. Klanten tot en met twintig aansluitingen kunnen nu gebruikmaken van ‘My T-Mobile’, wat vroeger ‘T-Mobile Beheer’ heette.

In ‘My T-Mobile’ kunnen kleine bedrijven al hun gegevens terugvinden. De klant kan de eigen gegevens en het zakelijke abonnement inzien. Daarnaast kunnen de totaalfacturen geraadpleegd worden en is het ook mogelijk online het abonnement te wijzigen. Meerdere eindgebruikers kunnen als beheerder worden toegevoegd, waardoor meerdere personen in het bedrijf de telefoonzaken online kunnen regelen.

Gratis

Het gebruik van My T-Mobile Pro en My T-Mobile is gratis. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. De diensten zijn vanaf nu beschikbaar voor de zakelijke markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *