Simonlyvergelijken.net

T-Mobile heeft haar nieuwe tv-dienst KNIPPR voor iedereen opengesteld. Met KNIPPR kunnen klanten interactieve televisie kijken op de smartphone, tablet of computer. Vanaf volgende maand is het ook mogelijk televisie te streamen via een Google Chromecast of Apple Airplay. De dienst is een maand lang gratis t e proberen.

KNIPPR als vervanger voor tv

KNIPPR is bedoeld als vervanger voor televisie. Klanten van T-Mobile hoeven geen tv-abonnement meer af te sluiten. Met KNIPPR bepaalt de klant ook zelf welke zenders hij of zij afneemt. In april maakte de provider bekend de dienst te testen met 1.500 gebruikers. Nu is de dienst voor iedereen opengesteld.

De dienst is open voor heel Nederland. Dat houdt in dat ook niet-T-Mobile-klanten de dienst kunnen afnemen. Hoeveel de dienst kost, hangt af van het type abonnement.

Pakketten

Bij afname van KNIPPR Basis krijgt de klant een basispakket met daarin twaalf televisiezenders. In het pakket zijn onder anderen NPO 1, 2 en 3, RTL4, RTL5, SBS6, SBS9, Veronica en RTL Z opgenomen. Voor 1,98 euro per maand kan daar een RTL Mix-pakket bij gecombineerd worden. Dat pakket biedt RTL Telekids, RTL Lounge en RTL Crime.

Ook buitenlandse zenders zijn bij te bestellen. Al Jazeera kost bijvoorbeeld 99 eurocent per maand. NPO Cultura gaat 65 eurocent per maand kosten. TV 538 kan voor dezelfde prijs afgenomen worden. Zenders als 24Kitchen zijn niet opgenomen in de pakketten.

Digitaal TV kijken

Met KNIPPR kunnen klanten televisie kijken op hun smartphone, tablet of computer. Klanten kunnen live en on-demand kijken. Met Begin Gemist en pauzeren kan men televisie kijken wanneer hij of zij maar wil. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en het kijken is mogelijk op twee schermen tegelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *