Simonlyvergelijken.net

T-Mobile heeft haar nieuwe dienst Extra Veilig Online geïntroduceerd. Met de nieuwe dienst wil de mobiele aanbieder inspelen op de trend dat meer mensen veiliger willen internetten.

Beveilingsoplossing
T-Mobile biedt met de dienst een beveiligingsoplossing voor mobiel internetten. De dienst Extra Veilig Online controleert automatisch het dataverkeer op onveilig gebruik. Apps of virussen die onveilig dataverkeer veroorzaken, worden gedetecteerd.

Het is een aanvullende service, die beschikbaar is voor alle abonnementen. Bij de dienst maakt het niet uit welke smartphone of tablet de gebruiker heeft.

Antivirussoftware
Volgens T-Mobile kunnen gebruikers de nieuwe dienst zien als een soort antivirussoftware, maar dan binnen het mobiele netwerk. Nog voordat de smartphone of tablet met onveilige data in aanraking kan komen, wordt een onveilige website of app geblokkeerd.

Als de gebruiker gewoon op een veilige site is, stuurt de dienst de website door, zonder iets te merken. Wie naar een onveilige site surft, krijgt daarvan een melding. De gebruiker kan dan zelf bepalen of hij of zij doorgaat en het risico neemt, of stopt.

Bundels
Extra Veilig Online wordt aangeboden in twee verschillende bundels: een flexibele bundel en een vaste bundel. De flexibele bundel kost 1,99 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

De vaste bundel loopt het hele contract. Deze is iets goedkoper dan de flexibele bundel: 1,49 euro per maand. Uiteindelijk loopt het contract 12 of 24 maanden.

Alleen mobiel
De dienst werkt alleen op het mobiele netwerk van T-Mobile: “Helaas kunnen we de verbinding via wifi niet beveiligen met Extra Veilig Online”, schrijft de provider op haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *